En nu verder

De waarheid vinden

Na het lezen van alle informatie op deze site ben je misschien tot de conclusie gekomen dat je niet langer in de islam kunt geloven. Zoals je hebt kunnen lezen zijn er immers tientallen argumenten aan te voeren waarom de islam niet waar is.

Echter nadat je geconcludeerd hebt dat de islam niet waar is, is het vervolgens van groot belang uit te vinden wat dan wél waar is. Geen mens kan immers in een vacuüm leven; je zal je leven ergens op moeten baseren. Zonder zo’n fundament kun je de vragen naar de oorsprong, zin en doel van het leven niet beantwoorden. Je leidt dan een doelloos leven.

Als de waarheid niet in de islam te vinden is, is die misschien wel te vinden in een van de andere grote godsdiensten. De islam erkent de belangrijke persoon van Isa, die in het christendom Jezus Christus wordt genoemd. We willen je graag aanmoedigen deze persoon beter te leren kennen. Volgens christenen is hij de Zoon van God die volkomen vergeving brengt voor alle zonden, eeuwig leven geeft en de levens van velen ingrijpend verandert. Zo iemand is het waard om je in te verdiepen.

Hieronder geven we je een paar suggesties waar je meer over Jezus kunt leren en vragen kunt stellen (islamwaarheid.com is niet gelieerd aan deze sites):

Wij wensen een ieder veel wijsheid en zegen in zijn of haar zoektocht naar de waarheid.

%d bloggers liken dit: